touw

 

Soms is het goed om even ergens anders te zijn dan thuis of bij de organisatie waar je verblijft.

Bij ons is er de mogelijkheid om op adem te komen; gewoon ff eruit en wij hebben altijd wel ergens een bed over waar jij gebruik van kunt maken.

Een dergelijke plek wordt binnen de hulpverlening ook wel ‘crisisopvang’ of een ‘time-out-plek’ genoemd.

Onze ff-eruit plekken kunnen worden betaald vanuit PGB of ZIN en de facturatie vindt wekelijks plaats. Voor de hiermee gepaard gaande kosten, zie tarieven.

PGB is vrijwel altijd mogelijk en in geval van ZIN geldt dat dit mogelijk is indien wij samenwerkingsafspraken hebben met de gemeente of wanneer wij als onderaannemer door een AWBZ-erkende organisatie worden ingeschakeld.

BELANGRIJK direct bij plaatsing willen wij graag dat de onderliggende overeenkomst daadwerkelijk getekend wordt door de betalende/plaatsende partij. Het klinkt nu wellicht onvriendelijk maar als dat niet het geval is, dan staan onze deuren nog niet open. Een getekende overeenkomst is voor ons erg belangrijk. Als deze stap is gezet, dan gaan we in overleg kijken naar de tijd die iemand vervolgens bij ons wenst te verblijven. Deze periode kan mogelijk ook verlengd worden mits we goed met elkaar overleggen.

En verder is het zo dat, omdat jij slechts tijdelijk bij ons gaat verblijven, we je niet inschrijven in de Basisregistratie Personen van de gemeente + jij blijft vallen onder de verantwoordelijkheid van de zorgaanbieder/gemeente die jou bij ons laat verblijven. Wij, coloni, hebben namelijk géén contractuele afspraken met jou maar wél met jouw ‘plaatser’.

Neem voor verdere vragen of het regelen van een plek contact op met onze locatie te Nistelrode / Tegelen (contact) of Reggie (contactgegevens).

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search