maak kennis met

een van onze bewoners uit Tegelen

veel vrijheid maar ook verplichtingen

Sinds 2 maanden woon ik nu bij coloni, in Tegelen. Ik woon hier omdat ik thuis niet meer verder wilde. Bij coloni is veel vrijheid, maar er zijn ook verplichtingen. Het is normaal dat je helpt met afwassen en schoonmaak. Als je op school zit hoef je niet meer dan dat te doen. Als je niet naar school gaat dan moet je meer helpen met poetsen en klusjes doen. Als dit klaar is, is de rest van de dag van jezelf of doet mee aan de activiteiten.
Er wordt iedere dag gekookt door de bewoners en we eten gezamenlijk. Dat is wel super gezellig.

De begeleiders zijn wel heel aardig. Als je met iets zit, zijn ze altijd bereid te luisteren en je te helpen. Er wijn wel eens wat irritaties omdat je met veel mensen in een huis woont, maar dit valt reuze mee. In verhouding met thuis is dit echt een hele verbetering.

Ik hoop hier nog lang te mogen wonen want ik voel me aardig op mijn plek bij coloni. Als ik hier alles geleerd heb hoop ik, ondanks mijn verleden, op mezelf te kunnen wonen.

Coloni heeft veel te bieden voor iedereen die iets leren wilt. Ben jij de volgende?
Als je hier komt wonen en je bent bereid vooruitgang te boeken, dan kun je je verder ontwikkelen. Als je je kunt houden aan gemaakte afspraken en regels die je met elkaar opstelt, dan liggen bij coloni kansen voor jou.

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search